In 2007 begon ik met het geven van gitaarlessen in de aanbouw van mijn ouders huis in Heesch. Een aantal jaar later begon ik een gitaarschool in Heelwijk, Mozartlaan 2 te Heesch. Sinds 2011 is dit uitgebreid naar Veghel en Boekel.

Er kunnen lessen worden gevolgd op de (klassieke) akoestische- en elektrische gitaar. Kinderen beginnen op een akoestische, klassieke gitaar. Later kan er eventueel worden overgestapt op de elektrische- of western gitaar.

Ik werk met een eigen geschreven methode waarin alle mogelijkheden van het gitaarspelen voorkomen. De basisprincipes van muziek worden hierin behandeld en daarbij wordt een stevige basis gelegd voor techniek. Hierbij ga ik uit van de klassieke gitaartechniek.

Ook de wensen van een leerling vind ik erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor muziek uit de top 40, of toch liever oude rock muziek, dan pas ik hier mijn lesprogramma op aan en maak ik zonodig een passend arrangement. Jaarlijks zijn er minimaal twee momenten voor leerlingen om zichzelf te presenteren tijdens een voorspeelavond of leerlingenconcert!

LeerlingenNacht vd Noordkade 2

Een les duurt vanaf 20 minuten en is privĂ©- of in groepsverband (max. 3 leerlingen). Langere lessen zijn mogelijk in overleg. Wil je graag samen met je vriend(-in) op les, dan is de lesduur vanaf 30 minuten. Tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waar je woont. Neem vrijblijvend contact op om een tarievenlijst te ontvangen. 

Medio 2020 is het als gevorderde speler ook mogelijk om online les te volgen via Skype of andere online diensten. Hiervoor verwijs ik je graag door naar de pagina Guitar Lessons.

Voor een duidelijker beeld van de inhoud van de lessen en de gebruikte lesmethode bent u van harte uitgenodigd voor een gratis proefles en kennismaking. U kunt deze proefles aanvragen door een mail te sutren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contact formulier te gebruiken. 

 

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes