En Semble

En-Semble!

Het trio En-Semble! bestaat uit Harrie Geboers (zang), Christa de Haan (klarinet) en Rolf van Meurs (gitaar). 

Zij spelen een gevarieerd programma bestaande uit de welbekende Franse chansons, instrumentale Franse muziek maar ook enkele onbekende parels die zรฉรฉr de moeite waard zijn! Harrie is een fantastische verteller en zorgt er daarmee voor dat het publiek helemaal op gaat in het programma. De eigen arrangementen van het trio en de unieke bezetting zorgen voor een unieke sound!

Lees hier een recensie en luister hier voor een sfeerimpressie. Contact: trio.ensemble.concert@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Op het Youtube kanaal staan verschillende bewerkingen en arrangementen die ik zelf maak. Op deze pagina kun je bladmuziek (Notenschrift & TABS) van die bewerkingen bekijken en downloaden. Ben je geรฏnteresseerd in meerdere bewerkingen? Kijk dan op deze pagina.

De volgende bewerkingen (voor een voorbeeld klik op ๐ŸŽผ) zijn op dit moment in PDF formaat beschikbaar en op Youtube te beluisteren

Wilt u de bladmuziek in uw mailbox ontvangen? Ik vraag een kleine donatie vanaf โ‚ฌ5 om het youtube kanaal te supporten. Deze donatie gaat via PayPal. Geen PayPal? Neem contact op. Het werkt as volgt:

  1. Vul in het formulier uw naam en e-mail adres in (het is belangrijk dat er een geldig en werkend e-mail adres wordt ingevuld)
  2. Kies de gewenste bladmuziek (รฉรฉn keuze per donatie mogelijk)
  3. Vul een donatiebedrag in Euro's in. Dit moet minimaal 5 euro zijn. Als u decimaaltekens wilt gebruiken, scheid deze dan met een punt en niet met een komma
  4. Klik op de knop "Doneren". U wordt omgeleid naar de PayPal betaalpagina. Nadat de transactie is voltooid, komt u na een aantal seconden automatisch terug op deze website
  5. Alleen als de donatie succesvol is verlopen ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail bericht op het ingevulde e-mail adres met daarin een persoonlijke downloadlink naar de gekozen bladmuziek. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid uw spam map. Als u de mail echt niet onvangen heeft, kunt u contact opnemen met info@rolfvanmeurs.nl. Vermeld zoveel mogelijk gegevens zodat we uw donatie terug kunnen zoeken en de mail alsnog kunnen doorsturen.

 

Gitaar

Vragen over gitaarles, concerten, boekingen of andere zaken kunt u het beste stellen via onderstaand email-adres:

 

Emailinfo@rolfvanmeurs.nl

7dc993c70d4adba215b87cafdc59d82dinstagram pictogram nieuw 1057 2227 9b2ef7de24a01b39bac66bdc943884d0

De volgende bundels zijn in PDF formaat beschikbaar:

 

Wilt u de bladmuziek in uw mailbox ontvangen? U kunt een donatie doen vanaf โ‚ฌ20 om het youtube kanaal te supporten. Deze donatie gaat via PayPal. Geen PayPal? Neem contact op. Het werkt als volgt:

  1. Vul in het formulier uw naam en e-mail adres in (het is belangrijk dat er een geldig en werkend e-mail adres wordt ingevuld)
  2. Kies de gewenste bundel (รฉรฉn keuze per donatie mogelijk)
  3. Vul een donatiebedrag in Euro's in. Dit moet minimaal 20 euro zijn. Als u decimaaltekens wilt gebruiken, scheid deze dan met een punt en niet met een komma
  4. Klik op de knop "Doneren". U wordt omgeleid naar de PayPal betaalpagina. Nadat de transactie is voltooid, komt u na een aantal seconden automatisch terug op deze website
  5. Alleen als de donatie succesvol is verlopen ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail bericht op het ingevulde e-mail adres met daarin een persoonlijke downloadlink naar de gekozen bundel. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid uw spam map. Als u de mail echt niet onvangen heeft, kunt u contact opnemen met info@rolfvanmeurs.nl. Vermeld zoveel mogelijk gegevens zodat we uw donatie terug kunnen zoeken en de mail alsnog kunnen doorsturen.

 

[No form id or name provided!]

CD Luigi LegnaniDe cd Luigi Legnani is te koop voor de prijs van €10. Wilt u de CD bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in, en de CD wordt zo snel mogelijk opgestuurd!

 

 

 

 [No form id or name provided!]

 

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes