De volgende bundels zijn in PDF formaat beschikbaar:

 

Wilt u de bladmuziek in uw mailbox ontvangen? U kunt een donatie doen vanaf €20 om het youtube kanaal te supporten. Deze donatie gaat via PayPal. Geen PayPal? Neem contact op. Het werkt als volgt:

  1. Vul in het formulier uw naam en e-mail adres in (het is belangrijk dat er een geldig en werkend e-mail adres wordt ingevuld)
  2. Kies de gewenste bundel (één keuze per donatie mogelijk)
  3. Vul een donatiebedrag in Euro's in. Dit moet minimaal 20 euro zijn. Als u decimaaltekens wilt gebruiken, scheid deze dan met een punt en niet met een komma
  4. Klik op de knop "Doneren". U wordt omgeleid naar de PayPal betaalpagina. Nadat de transactie is voltooid, komt u na een aantal seconden automatisch terug op deze website
  5. Alleen als de donatie succesvol is verlopen ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail bericht op het ingevulde e-mail adres met daarin een persoonlijke downloadlink naar de gekozen bundel. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid uw spam map. Als u de mail echt niet onvangen heeft, kunt u contact opnemen met info@rolfvanmeurs.nl. Vermeld zoveel mogelijk gegevens zodat we uw donatie terug kunnen zoeken en de mail alsnog kunnen doorsturen.

 

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes