De volgende bundels zijn in PDF formaat beschikbaar:

 

Wilt u de bladmuziek in uw mailbox ontvangen? U kunt een donatie doen vanaf €20 om het youtube kanaal te supporten. Deze donatie gaat via PayPal. Geen PayPal? Neem contact op. Het werkt als volgt:

  1. Vul in het formulier uw naam en e-mail adres in (het is belangrijk dat er een geldig en werkend e-mail adres wordt ingevuld)
  2. Kies de gewenste bundel (één keuze per donatie mogelijk)
  3. Vul een donatiebedrag in Euro's in. Dit moet minimaal 20 euro zijn. Als u decimaaltekens wilt gebruiken, scheid deze dan met een punt en niet met een komma
  4. Klik op de knop "Doneren". U wordt omgeleid naar de PayPal betaalpagina. Nadat de transactie is voltooid, komt u na een aantal seconden automatisch terug op deze website
  5. Alleen als de donatie succesvol is verlopen ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail bericht op het ingevulde e-mail adres met daarin een persoonlijke downloadlink naar de gekozen bundel. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid uw spam map. Als u de mail echt niet onvangen heeft, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld zoveel mogelijk gegevens zodat we uw donatie terug kunnen zoeken en de mail alsnog kunnen doorsturen.

 

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes