Coming soon: all of the guitars I play!

Op het Youtube kanaal staan verschillende bewerkingen en arrangementen die ik zelf maak. Op deze pagina kun je de bladmuziek (Notenschrift & TAB) van die bewerkingen bekijken en downloaden. Ben je geรฏnteresseerd in meerdere bewerkingen, neem dan contact met me op!

De volgende bewerkingen (voor een voorbeeld klik op ๐ŸŽผ) zijn op dit moment in PDF formaat beschikbaar en op Youtube te beluisteren

Wilt u de bladmuziek in uw mailbox ontvangen? Ik vraag een kleine donatie vanaf โ‚ฌ5 om het youtube kanaal te supporten. Deze donatie gaat via PayPal. Geen PayPal? Neem contact op. Het werkt as volgt:

  1. Vul in het formulier uw naam en e-mail adres in (het is belangrijk dat er een geldig en werkend e-mail adres wordt ingevuld)
  2. Kies de gewenste bladmuziek (รฉรฉn keuze per donatie mogelijk)
  3. Vul een donatiebedrag in Euro's in. Dit moet minimaal 5 euro zijn. Als u decimaaltekens wilt gebruiken, scheid deze dan met een punt en niet met een komma
  4. Klik op de knop "Doneren". U wordt omgeleid naar de PayPal betaalpagina. Nadat de transactie is voltooid, komt u na een aantal seconden automatisch terug op deze website
  5. Alleen als de donatie succesvol is verlopen ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail bericht op het ingevulde e-mail adres met daarin een persoonlijke downloadlink naar de gekozen bladmuziek. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid uw spam map. Als u de mail echt niet onvangen heeft, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld zoveel mogelijk gegevens zodat we uw donatie terug kunnen zoeken en de mail alsnog kunnen doorsturen.

 

CD Luigi LegnaniDe cd Luigi Legnani is te koop voor de prijs van €10. Wilt u de CD bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in, en de CD wordt zo snel mogelijk opgestuurd!

 

 

 

 [No form id or name provided!]

 

GitaarVoor boekingen, vragen over gitaarles, vul onderstaand formulier in en ik zal zo snel mogelijk antwoorden!
Klik hier om de CD Luigi Legnani te bestellen.

Telefoon: 00316 309 707 10

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

[No form id or name provided!]

 

In 2007 begon ik met het geven van gitaarlessen in de aanbouw van mijn ouders huis in Heesch. Een aantal jaar later begon ik een gitaarschool in Heelwijk, Mozartlaan 2 te Heesch. Sinds 2011 is dit uitgebreid naar Veghel en Boekel.

Er kunnen lessen worden gevolgd op de (klassieke) akoestische- en elektrische gitaar. Kinderen beginnen op een akoestische, klassieke gitaar. Later kan er eventueel worden overgestapt op de elektrische- of western gitaar.

Ik werk met een eigen geschreven methode waarin alle mogelijkheden van het gitaarspelen voorkomen. De basisprincipes van muziek worden hierin behandeld en daarbij wordt een stevige basis gelegd voor techniek. Hierbij ga ik uit van de klassieke gitaartechniek.

Ook de wensen van een leerling vind ik erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor muziek uit de top 40, of toch liever oude rock muziek, dan pas ik hier mijn lesprogramma op aan en maak ik zonodig een passend arrangement. Jaarlijks zijn er minimaal twee momenten voor leerlingen om zichzelf te presenteren tijdens een voorspeelavond of leerlingenconcert!

LeerlingenNacht vd Noordkade 2

Een les duurt vanaf 20 minuten en is privรฉ- of in groepsverband (max. 3 leerlingen). Langere lessen zijn mogelijk in overleg. Wil je graag samen met je vriend(-in) op les, dan is de lesduur vanaf 30 minuten. Tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waar je woont. Neem vrijblijvend contact op om een tarievenlijst te ontvangen. 

Medio 2020 is het als gevorderde speler ook mogelijk om online les te volgen via Skype of andere online diensten. Hiervoor verwijs ik je graag door naar de pagina Guitar Coaching.

Voor een duidelijker beeld van de inhoud van de lessen en de gebruikte lesmethode bent u van harte uitgenodigd voor een gratis proefles en kennismaking. U kunt deze proefles aanvragen door een mail te sutren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contact formulier te gebruiken. 

 

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes