Op zondag 23 april 2017 om 16:00 uur geeft het BeNe Guitar Duo een concert in de protestantse kerk te Deurne. Het duo brengt deze middag een gevarieerd programma met Spaanse en Italiaanse muziek van onder andere de Falla, Tárrega en Rossini. Er wordt gespeeld op oude romantische gitaren en op moderne concert gitaren. 

Het Bene Guitar Duo bestaat uit Lisa Denoo en Rolf van Meurs. Zij ontmoetten elkaar op het Lemmensinstituut te Leuven in de klas van Raphaella Smits. Samen besloten zij na hun studie het gitaar duo op te richten. Naast het spelen van de klassieke gitaarliteratuur streven zij er ook naar om het bestaande repertoire voor twee gitaren uit te breiden met eigen bewerkingen. 

Meer informatie op http://www.willibrorduskerkdeurne.nl/evenementen/rolf-meurs-gitaar-protestantse-kerk/

Een nieuw review van mijn CD Luigi Legnani door Len Verrett van Early Romantic Guitar. Je kunt het hier lezen en hier.

Vanaf nu is de CD Luigi Legnani verkrijgbaar in onder andere iTunes, Spotify en andere streaming diensten. Op deze website kun je het ook vinden onder CD Luigi Legnani!

Op 13-11-2016 geef ik een concert in het Atrium van het Zuiderzeemuseum. Op het programma staan werken uit de opera 'de Italiaanse in Algerije' bewerkt door Luigi Legnani voor de 8-snarige romantische gitaar. Op de moderne klassieke gitaar speel ik werken van Fernando Sor, Joaquin Rodrigo en Fransisco Tárrega. Het concert is vrij toegankelijk. 
Locatie:
Wierdijk 17
1601 LA, Enkhuizen
Noord Holland, Nederland

In het blad 'Guitaren' staat een review van mijn concert in Kopenhagen dat ik speelde op zondag 29 november 2015 in Metronomen. Klik hier om het te lezen!

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes