GitaarVoor boekingen, vragen over gitaarles, vul onderstaand formulier in en ik zal zo snel mogelijk antwoorden!
Om mijn CD te bestellen gebruik het volgende formulier.

Telefoon: 06 309 707 10

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

CD Luigi LegnaniDe cd Luigi Legnani is te koop voor de prijs van €10. Wilt u de CD bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in, en de CD wordt zo snel mogelijk opgestuurd!

 

 

 

 [No form id or name provided!]

 

Sinds 2007 geef ik gitaarles in mijn privé praktijk in Heesch, Bernheze. Sinds 2011 is dit succesvol uitgebreid naar Uden, Veghel en Boekel.

Er kunnen lessen worden gevolgd op de akoestische- en elektrische gitaar. Kinderen beginnen op een akoestische, klassieke gitaar. Later kan er eventueel worden overgestapt op de elektrische gitaar.

Ik werk met een eigen geschreven methode waarin alle facetten van het gitaarspelen voorkomen. De basisprincipes van muziek worden hierin uitvoerig behandeld en daarbij wordt er een stevige basis gelegd voor techniek. Hierbij ga ik uit van de klassieke houding en de daarbij behorende technieken.

Ook de wensen van de leerling zijn erg belangrijk. Wil je bijvoorbeeld graag muziek uit de top 40 spelen, of toch liever oude rock klassiekers dan pas ik hier mijn lesprogramma op aan en maak ik eventueel een passend arrangement. Jaarlijks zijn er minimaal 2 momenten voor leerlingen om zichzelf te laten horen tijdens een voorspeelavond of leerlingenconcert!

LeerlingenNacht vd Noordkade 2

Een les duurt 20, 25 of 30 minuten en is privé. Langere lessen zijn mogelijk in overleg. Wil je graag samen met je vriend(-in) op les, dan is de lesduur vanaf 30 minuten. Tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waar je woont. Neem contact op om een tarievenlijst te ontvangen. 

Voor een duidelijker beeld van de inhoud van de lessen en de gebruikte lesmethode bent u van harte uitgenodigd voor een gratis proefles en kennismaking.

Hieronder staan een aantal muziekstukken die ik zelf bewerkt heb en gebruik voor in mijn lessen. Het is maar één pagina. Wil je het hele lied ontvangen, neem dan contact met me op!

Arrangementen

De Witjes Productions
De makers van deze website

Lieke Beirnaert
Alt/Mezzo sopraan

Bernhard Kresse
Gitaarbouwer

Kunst & Co Uden
Gitaarles Uden

Gitaarles Boekel
CVMB Boekel

Phoenix cultuur Veghel
Gitaarles Veghel

 

Wilt u kamermuziek of een gitaarconcert boeken? Of bent u op zoek naar gitaarmuziek tijdens een receptie of huwelijk? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 

Solo Gitaarconcert 6-snarig of 8-snarig

 

Rolf speelde afgelopen jaren concerten in Nederland, België en Denemarken.

Het repertoire is gebaseerd op de 8- en 6-snarige gitaar. Op de 8-snarige gitaar staat de componist Luigi Legnani centraal maar wordt ook repertoire gespeeld van enkele andere componisten uit de romantische periode. Een 'all Legnani' programma kan ook worden gespeeld. 

All Legnani program

Lees hier een review.

Op de 6-snarige gitaar wordt 'moderner' repertoire gespeeld vanaf de periode Tarréga. Het actuele programma voor 2018 vind u hieronder.

Actuele programma

 

 

 

 

 

 

 


Solo Gitaar - Licht Klassiek & Pop

RVM

 

Rolf wordt regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen voor verschillende gelegenheden. In concert vorm tijdens een intieme ceremonie voor een huwelijk, op de achtergrond tijdens een bruiloft, achtergrondmuziek bij de opening van een winkel, een tuinfeest...

Het repertoire voor dit soort gelegenheden is zeer divers. Denk hierbij aan licht klassiek werk tot aan muziek uit de 'top 40'. Heeft u binnenkort een evenement of gelegenheid waarbij u gitaarmuziek wilt? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u op nemen!

Luister hieronder naar een voorbeeld.

Led Zeppelin - Stairway to Heaven

 

 


 

BeNe Guitar Duo

Lisa Denoo en Rolf van Meurs ontmoetten elkaar op het Lemmensinstituut te Leuven in de klas van Raphaella Smits. Samen besloten zij na hun studie het BeNe gitaar duo op te richten. Naast het spelen van de klassieke gitaarliteratuur streven zij er ook naar om het bestaande repertoire voor twee gitaren uit te breiden met eigen bewerkingen. Het programma van het Bene gitaar duo is zeer gevarieerd en bevat muziek van onder andere Rossini, de Falla en Tárrega. 

Bekijk hier de promo en hieronder een eigen bewerking van het stuk 'Un petit train de plaisir' gecomponeerd door Rossini.

Voor de actuele programma's kunt u hier en hier klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Duo de Haan & van Meurs

 DehaanvanMeurs

Duo de Haan & van Meurs bestaat uit Christa de Haan (klarinet) en Rolf van Meurs (gitaar). De unieke combinatie van deze instrumenten zorgt voor een bijzondere, warme klank en leent zich perfect voor het klassieke- en romantische repertoire. De actuele programma's bestaan uit Italiaanse muziek van o.a. Rossini, Paganini en Legnani maar ook een programma met muziek van Satie, Telemann en de Falla. 

 


 

Duo Caldo - Zang & Gitaar

duo


Duo Caldo is een veelzijdig kamermuziek duo dat bestaat uit Lieke Beirnaert (zang) en Rolf van Meurs (gitaar).

Het duo speelt voornamelijk licht-klassiek repertoire dat o.a. bestaat uit Spaanse, Franse en Portugese (fado) volksliederen.

Daarnaast kaner op verzoek een passend arrangement gemaakt worden van een gewenst lied. Om ervoor te zorgen dat het publiek de liederen goed  kan begrijpen, worden deze mondeling toegelicht.

Rolf en Lieke ontmoetten elkaar  tijdens hun studie op het conservatorium in Tilburg en ontdekten daar dat ze de liefde voor muziek en de manier waarop deze moet worden uitgevoerd, met elkaar deelden.

Duo Caldo is zeer breed inzetbaar. Of u nu een intiem luisterconcert wilt of juist achtergrondmuziek bij bijvoorbeeld een receptie of opening, er zijn veel mogelijkheden!

 


Elektrisch gitaar

Op freelance en invalsbasis


Voor opties, tarieven en dergelijke vragen kunt u het onderstaande formulier invullen


Boekings-/ optieformulier


[No form id or name provided!]

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes