Sinds 2007 geef ik gitaarles in mijn privé praktijk in Heesch, Bernheze. Sinds 2011 is dit succesvol uitgebreid naar Uden, Veghel en Boekel.

Er kunnen lessen worden gevolgd op de akoestische- en elektrische gitaar. Kinderen beginnen op een akoestische, klassieke gitaar. Later kan er eventueel worden overgestapt op de elektrische gitaar.

Ik werk met een eigen geschreven methode waarin alle facetten van het gitaarspelen voorkomen. De basisprincipes van muziek worden hierin uitvoerig behandeld en daarbij wordt er een stevige basis gelegd voor techniek. Hierbij ga ik uit van de klassieke houding en de daarbij behorende technieken.

Ook de wensen van de leerling zijn erg belangrijk. Wil je bijvoorbeeld graag muziek uit de top 40 spelen, of toch liever oude rock klassiekers dan pas ik hier mijn lesprogramma op aan en maak ik eventueel een passend arrangement. Jaarlijks zijn er minimaal 2 momenten voor leerlingen om zichzelf te laten horen tijdens een voorspeelavond of leerlingenconcert!

LeerlingenNacht vd Noordkade 2

Een les duurt 20, 25 of 30 minuten en is privé. Langere lessen zijn mogelijk in overleg. Wil je graag samen met je vriend(-in) op les, dan is de lesduur vanaf 30 minuten. Tarieven zijn afhankelijk van de gemeente waar je woont. Neem contact op om een tarievenlijst te ontvangen. 

Voor een duidelijker beeld van de inhoud van de lessen en de gebruikte lesmethode bent u van harte uitgenodigd voor een gratis proefles en kennismaking.

Hieronder staan een aantal muziekstukken die ik zelf bewerkt heb en gebruik voor in mijn lessen. Het is maar één pagina. Wil je het hele lied ontvangen, neem dan contact met me op!

Arrangementen

Copyright © 2015 Rolf van Meurs - Webdesign: De Witjes